Ik heb nipt den 600 rep ab-training van Lily James geprobeerd – dit is watten er gebeurde

Als fitness-editor is mijn favoriete ding om te doen het ontdekken van geheimen voor het trainen van beroemdheden, vooral als het gaat om roltransformaties. Ik heb al geschreven over De thuistraining die Lily James gebruikte om Pam en Tommy te transformerenmaar ik zag onlangs TikTok exploderen met nog een James-training – en het omvat 600 crunches.

In een interview met Kosmopolitisch VK (opent in een nieuw tabblad), James zei: “We trainden vijf keer per week; hardlopen, schema’s, gewichten, werken in de sportschool en op de baan. Het was een gekke tijd. Toen ik voor het eerst gewichten moest tillen, squats moest doen en tien minuten moest rennen, was ik uitgeput en wilde ik ziek worden.” Telkens wanneer de regisseur “cut!” riep Ik lag daar op de grond en sloeg ze in elkaar. We moesten ongeveer 600 verschillende soorten squats per dag doen, dus mijn maag is het meest veranderd, je ziet er gewoon gezonder en sterker uit”, – dit is waar TikTok dit probleem lijkt te hebben.

Leave a Comment