Big Brother-spoilers: HoH-plan hangt uit van vetorecht

Monte Taylor en Michael Bruner. Fotocredit: CBS.

John Powell – GlobalTV.com

Jongens op het blok. HoH Michael nomineerde het Festie Besties-team bestaande uit Terrance, Monte en Joseph.

Michael legde zijn redenering en zijn keuze eerder op de dag uiteen toen hij een-op-een met enkele van de gasten van het huis sprak.

Terrence vertelde Michael dat hij geen enkele groep steunde die het spel runde. Terrance wist niet dat hij met een lid van The Leftovers-alliantie sprak.

“Het maakt me niet uit wie er wint. Ik wil gewoon dat het eerlijk is. Ik wil niet dat dit een ontsnappingssituatie is, dat zou ik niet willen. Ik keek altijd naar deze show en vroeg me af… Waarom maakt niemand deze foto’s en wordt gek? Wat heb je te verliezen? Maak deze foto, zei hij.

De wandelende dode Daniel sprak ook met Michael en beloofde hem trouw als hij die week werd gespaard.

“Ik ben hier om al het vuile werk te doen dat je moet doen. Dit is de positie waarin ik me bevind”, beloofde hij.

Alyssa Michael onthulde zijn hele plan.

‘Het spijt me Daniël. Hij heeft zijn persoonlijkheid verloren, maar niemand heeft zijn emotionele reacties nodig. We weten nooit waar zijn hoofd is. We hebben allemaal op zijn man gestemd. Ik denk niet dat hij met iemand van ons wil samenwerken”, zei Alyssa.

Michael bevestigde haar dat Daniel zijn doelwit is en hij zal waarschijnlijk Joseph, Monte en Terrence nomineren voor het geval Daniel wordt geselecteerd voor de vetowedstrijd, aangezien het huis slinkt en er een goede kans is dat hij verkozen wordt.

Daniel en Terrence praatten na de ceremonie. Terrence was het ermee eens dat de nominaties hetzelfde moesten blijven, zodat ze konden proberen Monte zo vroeg mogelijk het huis uit te krijgen.

“Ik bid dat je het veto krijgt en het wint”, zei Terrence.

Big Brother USA wordt drie keer per week uitgezonden op Global TV. Het wordt uitgezonden op zondag en woensdag (20:00 uur tot 21:00 uur ET/PT) en donderdag (9:00 uur tot 22:00 uur, live ET/Delay PT) vanuit een live ontruimingsshow gehost door Julie Chen Moonves.

Voor de nieuwste releases, klik op hier.

Leave a Comment